TEKNOLOJİ

Oppo Şampiyonlar Ligi’nin Sponsoru Oldu

Şampiyonlar ligi maçlarını her sene yüz milyonlarca kişi izliyor. Final maçları ise dünya genelinde 1 milyarı aşkın kişi tarafından takip ediliyor. Bu büyük izleyici kitlesi elbette şirketler için de önemli bir reklam fırsatı oluşturuyor. Şirketler bu tür organizsyonlara sponsor olarak milyonlarca kullanıcıya firmanın tanıtımını yapmayı amaçlıyor. Bu kapsamda Oppo yaptığı açıklamada Şampiyonlar Ligi'nin sponsoru olacağını duyurdu.

Oppo 2 Yıl Boyunca Şampiyonar Ligi'ne Sponsor Olacak

Oppo Şampiyonlar Ligi sponsorluğuna ilişkin detayları da paylaştı. Yapılan açıklamada Şampiyonlar Ligi'nde iki yıl boyunca şirketin küresel çapta sponsor olacağı belirtilerken ayrıca UEFA Süper Kupa Maçı, UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi finali ve UEFA Gençlik Ligi finali için de sponsorluk anlaşması yapıldığı duyuruldu. 

Oppo Telefonlardan Yapılan Kayıtları UEFA Yayınlayacak

Oppo ile UEFA arasında yapılan sponsorluk anlaşması neticesinde Oppo'nun akıllı telefonlarını kullanan seyircilerin maçtan yaptığı çekimler UEFA tarafından paylaşılacak. Ayrıca maçlarda reklam panolarında da Oppo markası ön planda yer alacak. Oppo'nun yaptğı bu anlaşma ile birlikte ilk defa Çinli bir şirket Şampiyonlar Ligi'ne sponsor oldu.

Başa dön tuşu