Hz. Muhammed örneğiyle partisini anlatan Doğu Perinçek’e tepki yağıyor

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Hz. Muhammed açıklamasıyla tepki topladı. Katıldığı bir söyleşi de skandal sözlere imza atan Perinçek’e tepki yağdı. Partisine olan ilgiden bahsetmek için Hz. Muhammed örneği veren Perinçek, açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Perinçek’in Hz. Muhammed örneğine çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Hz. Muhammed açıklamasıyla tepki topladı. Katıldığı bir söyleşi de skandal sözlere imza atan Perinçek’e tepki yağdı. Partisine olan ilgiden bahsetmek için Hz. Muhammed örneği veren Perinçek, açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Perinçek’in Hz. Muhammed örneğine çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi. Katıldığı bir söyleşide partisine gösterilen ilgiyi anlatmak için Hz. Muhammed örneği veren ve sözleriyle tepki çeken Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e tepki yağıyor. ‘Türkiye Nereye Gidiyor?’ adlı söyleşi gerçekleştiren Perinçek’in sözleri sosyal medyaya damga vurdu. İşte detaylar…

PERİNÇEK’TEN TEPKİ ÇEKEN SÖZLER

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Muğla’nın Bodrum ilçesine giden ve burada Ulusal TV’nin canlı yayınına katılarak ‘Türkiye Nereye Gidiyor?’ adlı bir söyleşi gerçekleştiren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğru Perinçek, partisine gösterilen ilgiyi anlatmak için Hz. Muhammed örneği verdi. Partisine katılımlarla ilgili bilgi verdiği esnada partisini Hz. Muhammed’le karşılaştırarak ‘Hz. Muhammed Mekke’de tebliğde bulunduğunda kaç kişi ona biat etti? 1 yılda 40 kişiyi buldu, hiç olmazsa biz 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed’den çok ileri bir noktadayız. Atatürk Samsun’a giderken kaç kişiyle gitti? Tarihin zafer vadettiği kuvvet kadar büyük bir kuvvet yoktur.’ ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in partisiyle Hz. Muhammed’i karşılaştırmasına sosyal medya üzerinden tepki yağdı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Doğu Perinçek’in bu sözleri sarf ettiği esnada gülmesini ve onu dinleyenlerin de alkış tutmasını sert yorumlarla eleştirdi.

 

Exit mobile version