Hadise dil hareketiyle sosyal medyanın gündemine oturdu

Evliliği yolunda gitmediği iddia edilen ve boşanacağı konuşulan ünlü şarkıcı Hadise’nin dans ettiği sırada yaptığı dil hareketi gündem oldu. Konserinde dans ettiği sırada yaptığı dil hareketi cep telefonu kameralarına yansıyan Hadise’nin bu hareketi çok konuşuldu. Sosyal medyanın gündemine oturan dil hareketiyle ilgili yorum yağdı. Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ve konser maratonu da devam eden Hadiseyaptığı hareketle çok sayıda yorum aldı.

Mehmet Dinçerler’le yaptığı evlilik gündem olan ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise’nin konser maratonu devam ederken ünlü şarkıcı bu kez de konserinde dans ederken yaptığı dil hareketiyle gündem oldu. Dansları, kıyafetleri ve açıklamalarıyla gündeme gelen Hadise, geçtiğimiz günlerde sahnede şarkı söylediği sırada gözyaşlarına hakim olamamış ve bu görüntüsünün ardından evliliğinin yolunda gitmediği iddiaları gündeme gelmişti. Hadise’nin bu kez de sahnede dans ettiği sırada yaptığı dil hareketi çok konuşuldu.

SOSYAL MEDYA HADİSE’NİN DİL HAREKETİNİ KONUŞUYOR

Geçtiğimiz aylarda iş insanı Mehmet Dinçerler’le hayatını birleştiren ünlü şarkıcı Hadise’nin evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilirken özel hayatıyla gündemde olan ünlü şarkıcının son hareketi ise sosyal medyanın gündemine yerleşti. Eşi Mehmet Dinçerler’in Hadise’nin hem sahne performansına hem de tercih ettiği sahne kıyafetlerine karıştığı iddiaları da gündemde yer alırken ünlü şarkıcının son konserinde dans ettiği sırada yaptığı dil hareketi sosyal medyada gündem oldu.

YORUM YAĞDI

Hadise, verdiği konser sırasında sahnede dans ederken dilini çıkardı. Hadise’nin bu hareketi sosyal medyada gündem olurken ünlü şarkıcıya hayranlarından yorum yağdı. Evliliğinde sorunlar olduğu iddiaları gündemde yer almaya devam eden ünlü şarkıcının sahnedeki dil hareketi sonrasında gözler eşi Mehmet Dinçrler’e çevrildi.

Exit mobile version