GENEL

FETÖ’cü Enes Kanter Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı

Yunan televizyonuna çıkan ve burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan Fethullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen’in manevi oğlu Enes Kanter, Erdoğan’ın gerçekleri çarpıttığını iddia etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı BM’de yaptığı konuşma üzerinden eleştiren Kanter, Yunanistan’ın mültecilere kapılarını açtığını iddia etti. Kanter’in Erdoğan’ı hedef aldığı skandal açıklamaları sosyal medyada gündem olurken bu açıklamalara tepki yağdı.

FETÖ’cü Enes Kanter, konuk olduğu Yunan kanalında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alarak eleştiri yağdırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Birleşmiş Milletler’de yaptığı konuşması üzerinden eleştiren ve gerçekleri çarpıttığını iddia eden Kanter, ‘Benim Türkiye’mde demokrasi yok’ diyerek skandal açıklamalarına devam etti. Açıklamalarında mültecileri ölüme terk eden Yunanistan’ı savunan Enes Kanter, Türkiye’yi ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağır şekilde eleştirdi.

YUNAN KANALINDA SKANDAL AÇIKLAMALAR

Fethullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen’in manevi oğlu Enes Kanter, Yunan kanalında skandal açıklamalara yer verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BM 77. Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasını eleştiren ve Yunanistan’a gösterdiği tepkiyi eleştiren Kanter, Yunanistan’ın mültecilere kapılarını açtığını iddia etti.

‘EGEYİ MÜLTECİ MEZARLIĞINA ÇEVİRMEKTEDİR’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM’de yaptığı konuşmasında Yunanistan’ın mültecilere tavrını ele almış ve bu duruma tepki göstermişti. Yunanistan’ın mültecileri ölüme terk ettiğini söyleyerek, ‘Biz Aylan bebeklerin cesetleri kıyıya vurmasın diye çırpınırken, Yunanistan hukuksuz, pervasız geri itmeleriyle Ege’yi mülteci mezarlığına çevirmektedir’ demişti.

FETÖ’CÜ KANTER YUNANİSTAN’I SAVUNDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yunanistan’ın gerçek yüzünü BM’de tüm dünyaya haykırması FETÖ’cü Enes Kanter’i rahatsız etti. Yunan kanalına konuk olan Kanter, Erdoğan’ın gerçekleri çarpıttığını söyledi ve Yunanistan’ın mültecilere kollarını açtığını belirtti.

‘İNSAN HAKLARINA SAYGI GÖSTERMİYOR’

Skandal açıklamalarını peş peşe sıralayan Kanter, ‘Erdoğan’ın Birleşmiş Milleter’de Yunanistan için söyledikleri kabul edilemez. İnsan haklarına saygı göstermiyor. Türkiye’de çok sayıda siyasi tutsak var. Benim Türkiye’mde demokrasi yok. O bunların hiç birinden bahsetmiyor ama Yunanistan’dan bahsediyor. Bana göre Yunan halkı ve Yunanistan, tüm göçmenlere kollarını açtı ve oınları sıcak bir şekilde karşıladı’ dedi.

Başa dön tuşu