Enes Batur tutulansın tagı Türkiye gündeminde birinci sırada

Uzun süredir sessizliğe bürünen sosyal medya fenomeni Enes Batur’un geçtiğimiz aylarda alkollü şekilde görüntülenmesi ve YouTube hesabındaki videosu gündeme oturmuştu. Takipçilerinin büyük bir kısmı çocuklardan oluşan sosyal medya fenomeni Enes Batur’un YouTube üzerinden paylaştığı alkol ile ilgili videosuna tepkiler çığ gibi büyüdü. Çocuklara kötü örnek olduğu iddia edilen Enes Batur için Twitter’da ‘EnesBaturTutuklansın’ tagı açıldı.

Takipçilerinin büyük bir çoğunluğu çocuklardan oluşan sosyal medya fenomeni Enes Batur, YouTube hesabından paylaştığı videoda alkol ile ilgili söylediği sözlerle tepki çekmişti. Çocuklara kötü örnek olduğu idia edilen Batur’a tepkiler dinmiyor. Twitter gündeminde birinci sıraya yerleşen Batur için ‘EnesBaturTutuklansın’ tagı açıldı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı bu etiket altında tepkisini dile getirirken açılan tag Türkiye gündeminde birinci sıraya yerleşti.

ALKOL İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARINA TEPKİ YAĞDI

Uzun bir süredir ortalarda görülmeyen ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur, geçtiğimiz günlerde alkollü bir şekilde kameralara yakalanmıştı. YouTube fenomeni Batur, çocuklara yönelik tavsiyeleriyle gündem oldu. Enes Batur’un YouTube hesabından paylaştığı videosuna tepkiler çığ gibi büyüdü. Söz konusu videoda Batur, ‘Öncelikle söylüyorum, alkol iyi bir şey değildir. Hele ki sürekli içiciyseniz. Ama iki haftada bir, haftada bir insanın bünyesine göre arkadaş çevresinde bir sosyal içici olabilir.’ ifadelerine yer verdi. Batur’un bu sözleri büyük tepki topladı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Enes Batur’un alkol ile ilgili söylediği sözler sosyal medyada büyük tepki topladı. Ünlü fenomenin takipçilerinin büyük bir kısmının çocuklardan oluşması ve Enes Batur’un alkol ile ilgili bu şekilde tavsiyeler vermesi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Kısa sürede gündem olan sosyal medya fenomenine tepkiler çığ gibi büyürken Twitter’da ‘EnesBaturTutuklansın’ tagı Türkiye gündeminin ilk sıralarına yerleşti.

 

Exit mobile version