OTOMOBİL

Chevrolet’in Elektrikli Modeli 2024 Blazer’ın Tanıtımı Gerçekleştirildi

Elektrikli otomobil piyasası son yıllarda birçok şirketin odak noktası haline geldi. Devletlerin teşvikleri ve zorlamaları, çevre dostu olmaları, kullanıcı talepleri gibi çeşitli etkenler birçok otomobil üreticisi şirketi elektrikli otomobil pazarına yönlendiriyor. ABD merkezli otomobil şirketi Chevrolet de elektrikli otomobil piyasasında yer alıyor. Şirket tarafından düzenlenen etkinlikte Chevrolet'in yeni elektrkli aracı 2024 Blazer tanıtıldı. Tanıtımda aracın teknik özellikleri de belli oldu.

Elektrikli 2024 Chevrolet Blazer SS'nin Teknik Özellikleri

Chevrolet tanıtımını gerçekleştirdiği elektrikli 2024 Blazer modeli 4 farklı donanım seçeneği ile kullanıcıların karışısına çıkıyor. Bu seçenekler arasıda en üst segmentte yer alan ve en çok dikkat çeken SS versiyonunun teknik özellikleri şu şekilde:

Güç: 557 beygir
Tork: 879 Nm
Menzil: 467 km
Çekiş Tipi: Dört tekerlekten çekiş
0'dan 100 km/saat'e Ulaşma Süresi: 4 saniyeden daha kısa
Jant Boyutu: 22 inç
Bilgi Ekranı Boyutu: 17.7 inç
Gösterge Paneli Boyutu: 11 inç 

Elektrikli 2024 Chevrolet Blazer SS Fiyatı

Chevrolet'in tanıtımı gerçekleştirilen yeni elektrikli aracının teknik özellikleri belli olurken fiyatı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Tahminlere göre başlangıç seviyesi modeli olan 1LT yaklaşık 45 bin dolar fiyat etiketiyle piyasaya çıkacak. Tanıtılan araçlar arasında en üst segmentte yer alan SS versiyonu ise 65 bin doları aşan bir fiyat etiketiyle kullanıcılarla buluşabilir. Tanıtımı yapılan araçların 2024'ün ilk aylarında satışa çıkması bekleniyor.

 

Başa dön tuşu