ÜNİVERSİTE

AÖF yaz okulu sınav tarihi açıklandı

AÖF yaz okulu sınav tarihi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF Yaz Okulu sınav tarihi belli oldu. AÖF yaz okulu kayıt işlemleri 27 Haziran-1 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılmıştı. Şimdi gözler yaz okulu sınavına çevrildi. Yaz okulu sınavının tarihi açıklandı. 2021-2022 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri yaz okulu sınav tarihleri belli oldu.

AÖF yaz okulu sınav tarihi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF Yaz Okulu sınav tarihi belli oldu. AÖF yaz okulu kayıt işlemleri 27 Haziran-1 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılmıştı. Şimdi gözler yaz okulu sınavına çevrildi. Yaz okulu sınavının tarihi açıklandı. 2021-2022 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri yaz okulu sınav tarihleri belli oldu. AÖF yaz okulu sınavı ile ilgili araştırmalar tüm hızıyla devam ederken yaz okulu sınav tarihi ile ilgili açıklama geldi. Kurumda yer alan akademik takvime göre yaz okulu sınavı Ağustos ayında düzenlenecek. Peki, AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? AÖF yaz okulu sınav tarihi açıklandı mı? Sınav ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

AÖF Yaz Okulu Sınav Tarihi 2022

AÖF yaz okulu sınav tarihi sınava girecek öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. 2021-2022 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri yaz okulu sınav tarihi açıklandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi akademik takvimine göre AÖF yaz okulu sınavı 13 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sınav Giriş Belgesi Ne Zaman Yayımlanacak

AÖF yaz okulu sınavı öncesinde sınav giriş belgesi ile ilgili de yoğun bir araştırma var. Henüz sınav giriş belgesi yayımlanmadı. Sınav giriş belgesinin sınavdan 5 gün önce yayımlanması bekleniyor. AÖF yaz okulu sınav yerleri de henüz açıklanmadı.

 

Başa dön tuşu