Adana’ya ‘Gülümseme Merkezi’

Genç doktorlarımızdan Uygar Bakşi’nin “Gülümseme Merkezi” sloganı ile hizmete sunduğu Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Kliniği kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile açıldı.

 

Adana’nın sinema tarihine damgasını vuran Sun Sinemasının yıkılan yerinde yapılan Bulvar İş Merkezi’nde hizmete giren kliniğin açılışını İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer ve Mustafa Bakşi birlikte yaptı.

 

Nezih bir davetli topluluğunun yer aldığı açılışa katılanlar arasında İç Mimar Zuhal Doğru, Dr. Erol Atilla, Dt. Ali Tüzün, Av. M. Turan Özer, Av. Zehra Bulut, Av. Hamza Pekergin, Prof. Dr. Emin Esen, Prof. Dr. Ali Bayraktaroğlu, Av. Eda Çokuğurluel, Av. Burçin Tümsa, Belediyecilik Uzmanı İzzet Göde, gazeteci Şahin Esendemir, Bakşi ailesinin yakınları ve çok sayıda davetli de vardı.

 

“Hayırlı olsun” dilekleriyle hizmete giren özel sağlık kliniğinde çağdaş tekniklerle hizmet verme hedefinde olduğunu belirten Dr. Uygar Bakşi, Adana gibi bir büyük kentte sadece 8 çene cerrahisi uzmanı bulunduğunu, bu sayının çok az düzeyde bulunduğunu söyledi.

 

Dr. Bakşi, en ileri tedavileri gerçekleştirecek donanıma sahip bu klinik ile Adanalıların çene cerrahisi konusundaki ihtiyacına cevap vermeye çalışacağız. Ayrıca Gülümseme Merkezi imajımızla da diş hekimliğine bakış açısına daha sempatik ve sıcak bir görüntü kazandırmanın gayretinde olacağız.” dedi. 

Exit mobile version