SARIÇAM

Adana Sarıçam’da kaybolan Alzheimer hastasından 3 aydır haber alınamıyor

Adana'nın Sarıçam ilçesinde 76 yaşındaki Alzheimer hastası Ömer Sel 3 ay önce ortadan kayboldu. Arama çalışmaları devam ederken yaşlı adamdan henüz haber alınamadı.

Adana’nın Sarıçam ilçesinde yaşayan 76 yaşındaki alzaymır hastası Ömer sel 3 ay önce ortadan kayboldu. Ailenin ihbarı üzerine kayıp yaşlı adam için arama çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar hala devam ediyor ancak talihsiz Adamdan haber alınamadı.

31 Mayıs’ta evden ayrıldı

Kayıp yaşlı adamın oğlu yaptığı açıklamada babasının 31 Mayıs tarihinde yeni Yayla Mahallesi’nde bulunan evinden ayrıldığını belirtti. Bir daha geri Dönmeyen babası için kayıt başvurusu yaptıklarını belirten Sel, “31 Mayıs’tan bu yana kayıp. Nerede olduğunu bilmiyoruz. Babamızın bulunmasını istiyoruz. Ölü veya diri, 3 ay oldu çünkü.” dedi. Babasının daha önce de ortadan kaybolduğunu belirten Sel, bir gün sonra polis ekipleri tarafından bulunduğunu söyledi. Alzaymır hastası olan babasının hayatından endişe ettiklerini belirten Sel, bir an önce çalışmalardan sonuç almayı beklediklerini dile getirdi.

Başa dön tuşu